De eerste melding vanuit de meldkamer werd binnen een minuut opgeschaald. In plaats van één voertuig waren er opeens vier voertuigen en een Officier van Dienst met gillende sirenes op weg naar de Maasstraat in Oudorp. Op zich niet opmerkelijk gezien de hoeveelheid mensen die in zo'n complex woont en de potentie voor een uitslaande brand. Maar voor de nietsvermoedende buurtbewoners gebeurt er dan toch echt wat.

De betreffende woning blijkt bij aankomst van de hulpverlening verlaten, en ook daarbij wordt geen enkel risico genomen. De breekijzers en een stormram komen tevoorschijn en na een minuut of drie geeft de voordeur zich gewonnen. Drie brandweermensen gaan met perslucht naar binnen en treffen daar... een pannetje op het vuur.

Daarna werd er zo mogelijk nog sneller 'afgeschaald' dat er bij aanvang werd opgeschaald. De commandant brengt rapport uit aan de Officier van Dienst die op zijn beurt uw verslaggever op de hoogte brengt. "Dit komt inderdaad met enige regelmaat voor", laat hij weten. De brandweer vertrekt en laat de politie het vervolg afhandelen. Langzaam keert ook de rust weer terug in de Maasstraat.

Contact tussen een agent en een bovenbuurvrouw. 'Er is geen gevaar meer' (foto: Streekstad Centraal)

Pin It
Bekeken: 1893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/