Met enig gevoel voor understatement werd het festival dat zaterdag binnen in café The Scrapyard en Hal25 plaatsvond buiten al aangekondigd door een bezoeker: "Het is binnen een beetje druk." En dat was het, want binnen was de lucht vol van zware bassen, gierende gitaren en snelle drums. Stevige 'metal' met een biertje als begeleiding, dat was het 'Herrie Metal Festival'.

De combinatie van metal en bier blijkt een gouden greep, want onder de liefhebbers van deze stevige muziek blijken behalve pilsdrinkers ook veel liefhebbers van stevige stouts en bittere IPA's. Voor die dorst is The Scrapyard in ieder geval een vertrouwd adres. Al keek de bierliefhebber die van het festival niet op de hoogte was wel even raar op. 'Een beetje druk', zeg dat wel.

Het Herrie Metal Festival is voor het biercafé meteen een knallende afsluiter van een druk seizoen. Volgende week viert het team van The Scrapyard een korte vakantie, op woensdag 22 november gaat het café weer open. In de tussentijd geldt: "Gelukkig hebben we de foto's nog." Een fotoverslag van fotograaf Marco Schilpp is te bekijken op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 1579x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/