Een 52-jarige man is maandag aan het eind van de middag in Alkmaar verdwenen. De politie verspreidde via Burgernet een oproep om naar hem uit te kijken op de Kennemerstraatweg in Heiloo, en om hem vooral niet zelf te benaderen. Even later werd  de locatie veranderd in het Oudorperplein in Oudorp. Hoe dan ook, de man is nog steeds niet terecht is volgens de politie hulpbehoevend.

"De man was vertrokken vanuit Alkmaar - inderdaad het Oudorperplein - maar de GPS van zijn telefoon sloeg uit in Heiloo", legt politiewoordvoerder Jan Martijn Stout uit. "Er is gezocht in Alkmaar en in Heiloo. Uiteindelijk was de vermissing niet meer 'urgent'. We blijven wel naar hem uitkijken. We hebben de vermissing in onze briefing en we houden contact met de ouders."

De vermiste man is licht getint en heeft 'vers' geschoren haar. Hij draagt een bril, een grijs jack, blauwe broek en bruine schoenen. In het Burgernetbericht van maandag 17:54 uur staat de Kennemerstraatweg vermeld, ter hoogte van landgoed Nijenburg. Tien minuten later werd dit veranderd in het Oudorperplein.

Wanneer de vermissing breeduit wordt gepubliceerd op onder andere politie.nl is geen vast protocol voor, licht Stout toe. "Mensen in Nederland hebben het recht om niet gevonden te worden. Het wordt per situatie bekeken". Hij geeft aan dat het uitmaakt of iemand bijvoorbeeld bijna altijd thuis is, of dat diegene wel eens vaker een dagje of twee weg is. "Ja, en aan de hand van wat je nog meer aan achtergronden hebt." Denk daarbij aan bijvoorbeeld leeftijd, een ernstige psychische stoornis of behoefte aan medicatie.
Pin It
Bekeken: 1369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/