Een relatief klein vergrijp is de bestuurder van een bestelbus duur komen te staan. Afgelopen weekend reed hij over de Kennemerstraatweg in Alkmaar met een aanhanger waarvan de verlichting niet werkte. Een politieagent zag dit en wilde een bekeuring geven, maar eenmaal langs de kant van de weg bleek er veel meer aan de hand.

De bestuurder heeft geen geldig rijbewijs en bovendien waren zijn ogen rood en met wijde pupillen. De man bekende dat hij eerder die dag hasj had gerookt. Een speekseltest leverde dan ook een positieve uitslag op. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef en afhandeling van de zaak.

Toen werd duidelijk dat de man voor de tweede keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Dit zal tijdens de rechtszaak gevolgen hebben, en mocht hij daarna nog een derde keer betrapt worden, zal zijn bestelbus in beslag genomen worden. De man is uiteindelijk met een taxi naar huis gegaan.
Pin It
Bekeken: 797x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/