De politie van Alkmaar heeft een Franse automobilist aangehouden, omdat hij onder invloed was van cannabis. Zijn moeder is daarna helemaal vanuit Frankrijk gekomen om hem, zijn twee vrienden en haar eigen auto op te halen.

De jongeman was met maten voor een weekendje in Nederland met de auto van zijn moeder en ze waren aan de wiet gegaan. Dat doen buitenlandse jongvolwassenen wel vaker en daar is weinig mis mee, maar dan moet je natuurlijk niet gaan autorijden. De wietlucht kwam uit kleine auto walmen en dat werd op de Kanaalkade bij toeval opgemerkt door een motoragent. Een stopteken had geen effect, dus is de motoragent de Fransozen gepasseerd om ze langs de kant van de weg te krijgen. Toen werd al snel duidelijk dat ze alle drie hadden geblowd.

De moeder is op de hoogte gesteld en is zoals gezegd naar Alkmaar gekomen om het drietal en haar auto op te halen. (foto: Pexels / Jill Burrow)
Pin It
Bekeken: 1151x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/