De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Kalle Slaap, oorspronkelijk komt Kalle uit Bergen maar woont inmiddels in Grootschermer/Driehuizen.
Zijn eerste opleiding was de MTS Energietechniek. Dat vond ie niet leuk, maar zegt hij: achteraf gezien heb ik veel aan gehad. Hij werkte als röntgenfotograaf bij laswerkzaamheden op een booreiland. Maar zijn huidige vak leerde hij In Zwitserland. In zijn kostbare vrije tijd luistert hij muziek Wandelt graag met zijn lekker dwarse beagle BeeGee.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/