Er is een misschien een doorbraak in de reeks van inbraken bij horecabedrijven in de regio. Twee van de vier mogelijke daders hebben zich gemeld bij  kroegeigenaar Jeroen Franssen. Eén van de jongens die zich bij hem heeft gemeld, heeft naar verluidt laten weten dat er ook bij de Kolenist in Zuid-Scharwoude buit is gemaakt.

Nadat Jeroen Franssen van Dansen bij Franssen de camerabeelden online zette en er gisteren een 'begeleidende boodschap' aan toe voegde ging het hard. Via sociale media werd al een flink publiek bereikt, maar de beelden van de inbraak waren maandagavond ook te zien bij het televisieprogramma 112 Vandaag.

De jongens die als beste herkenbaar zijn op de camerabeelden, hebben Franssen toegezegd zich dinsdag te melden bij de politie. De andere twee daders zijn nog onbekend, verdere informatie over eventuele herkenning kan helpen. Zo heeft één van de inbrekers een duidelijke tattoo.

Er is ook ingebroken bij Rust Wat in Sint Pancras en bij Duingroet in Groet. Of de jongen die zich heeft gemeld voor de inbraak bij Dansen bij Franssen ook bij deze inbraken is betrokken is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 3938x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/