De vrieskou levert mooie plaatjes op, maar betekent voor wie auto rijdt: krabben, krabben, krabben. En dat is nodig, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat bleek ook donderdagmorgen weer. Bij Oterleek raakte een auto te water en die inschattingsfout had volgens getuigen ter plaatse alles te maken met aangevroren autoramen.

Het ongeval gebeurde iets na 8:00 uur, op de kruising van de Rustenburgerweg en de Molenweg. De bestuurster wilde vanaf de Molenweg naar de Rustenburgerweg afslaan, maar kon niet goed door haar ramen kijken, vertellen de getuigen. Ze sloeg te vroeg af en reed de ijskoude sloot in.

Een vrachtwagenchauffeur zag het ongeluk gebeuren en snelde meteen te hulp. De vrouw kon daardoor snel uit de auto worden geholpen. De Molenweg werd enige tijd afgesloten, ook omdat de auto geborgen moet worden. (foto's: RVP Media)
Pin It
Bekeken: 951x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/