De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Jolanda van Duin, Jolanda is geboren en getogen in ’t Zand. Ging op zichzelf wonen in het huisje in de tuin van haar ouders. En schreef het boek: Ben jij al begonnen? Oftewel:
De invloed van jeugdervaringen op een succesvolle toekomst. Een eerlijk boek, waarin zij vertelt over haar verkeerde studiekeuze en het ontbreken van basis vaardigheden. Dat kostte haar veel tijd, geld en energie. Ze houdt van kennis vergaren, uit eten gaan, films en muziek.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 542x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/