Een knal, schade, en vervolgens weer hulpdiensten in de straat. Het was maandagavond opnieuw raak in de Alkmaarse Olieslagerstraat. De vierde knal in een aantal weken tijd. Eerder besloot burgemeester Anja Schouten om cameratoezicht in te stellen en een huis te sluiten, maar dat zorgde dus niet voor de gewenste rust in de wijk.

De bewoners van de Alkmaarse Olieslagerstraat zullen het waarschijnlijk gedacht hebben: niet weer. Maar toch was het zo. Rond 20:30 uur ging maandagavond een explosief af bij een huis. De brandweer heeft kort geblust, in de lucht hangt een politiehelikopter. Iemand is staande gehouden en gefouilleerd, maar bleek niet betrokken te zijn bij de explosie. "We gaan ervan uit dat het om vuurwerk gaat. Het keukenraam is vernield en mijn collega's zijn een onderzoek gestart", vertelt woordvoerder Erwin Sintenie aan Streekstad Centraal.

Maar ook in andere Alkmaarse straten was het raak. Neem bijvoorbeeld de explosie maandagochtend bij een huis aan de Ruusbroechof en maandagavond ook op de Mesdaglaan. Volgens Sintenie lijken zeker de knallen op de Olieslagerstraat niet op zichzelf te staan. "Wij hebben ook het gevoel dat dit met elkaar te maken heeft. Dat zeker. En uiteraard nemen we ook alle andere explosies van de afgelopen tijd mee in het onderzoek."
Pin It
Bekeken: 1999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/