Een oude bekende voor wie wel eens te hard rijdt: de flexflitser. Deze mobiele flitspaal maakte al op verschillende plekken in de regio kiekjes van snelle auto's. En dat zijn, helaas voor de automobilist, kiekjes waaraan een prijskaartje hangt. Sinds deze week is de flexflitser weer terug op vruchtbare bodem: de paal staat langs de N242 tussen Alkmaar en Heerhugowaard.

Precies langs deze weg brak de mobiele flitspaal eerder alle records. 15.130 keer werd er geflitst, tussen januari en april 2023. Daarmee was deze paal landelijk flitskampioen.

Of automobilisten in de regio sindsdien hun lesje wel geleerd hebben moet de komende maanden blijken. De flitspaal blijft de komende maanden langs de N242 staan. Daarna keert de paal mogelijk op een andere locatie in de regio terug. Eerder stond de flexflitser al op de Vondelstraat in Alkmaar. Hieronder een video van de eerste plaatsing langs de N242.

00:00
55
00:00


 
Pin It
Bekeken: 2327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/