Een donker geklede man loopt de eerste keer alleen langs het huis in de Olieslagerstraat. Even later is hij weer te zien, maar dan in het gezelschap van een tweede man. Ook in het donker gekleed. Dan wordt er iets brandends naar de voordeur van de woning gegooid. Een klein brandje volgt en dan een enorme knal, waarna de voordeur in lichterlaaie staat.

Het bizarre voorval was dinsdagavond te zien bij het programma 'Opsporing Verzocht', dat nog niet eerder bekende beelden toonde van een aanslag op een huis in Alkmaarse wijk 't Rak-Zuid. Het huis is inmiddels vier keer het doelwit geweest van een aanslag. Het voert, samen met een huis in de Lekstraat, de lijst aan waar het gaat om aanslagen-op-hetzelfde-adres binnen de explosiereeks die Alkmaar teistert.

In de uitzending van 30 januari waren beelden te zien van mannen die het de dag daarvoor hadden voorzien op de woning aan de Olieslagerstraat . Toen was er ook aandacht voor de explosies bij een flat aan de Ruusbroechof. De politie onderzoekt de vijf tips die die uitzending opleverde.

Ook nu werd in de uitzending gevraagd om camerabeelden of tips te delen. Burgemeester Anja Schouten benadrukte al eerder dat alle informatie van groot belang kan zijn. Politiechef Jaap van der Woude liet tijdens een bewonersbijeenkomst ook weten dat ook ogenschijnlijke kleine informatie van doorslaggevend belang kan blijken te zijn. (foto: screenshot Opsporing Verzocht)
Pin It
Bekeken: 1538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/