Inholland ontvangt een subsidie van 2 miljoen euro vanuit het Nationaal Groeifonds om verder te professionaliseren op het vlak van een 'leven lang ontwikkelen' (LLO). Hiermee kan de hogeschool beter meegroeien met ontwikkelingen op het vlak van educatie en aansluiting op de veranderende arbeidsmarkt, en kan jong en oud(er) zich blijven ontwikkelen.

“We hebben bewezen dat we een meer dan overtuigende aanvraag hebben ingediend en gekregen van de LLO-Katalysator van het Nationaal Groeifonds. Een mooie stap voorwaarts in onze versteviging als innovatiemotor voor de regio”, aldus bestuurslid Marije Deutekom.

Technologische ontwikkelingen, duurzaamheid en een snel veranderende arbeidsmarkt vragen om flexibele en innovatieve leeroplossingen. Inholland wil samen met regionale partners, werkzoekenden en werkenden, verder inspelen op deze veranderingen. Het geld wordt onder meer besteed aan verbetering van de lesmethoden, scholing van docenten, processen achter de schermen en versterking van de samenwerking met arbeidsmarktpartijen.

Steeds meer bachelor opleidingen van Inholland zijn al flexibel opgezet zodat mensen die werken ook kunnen studeren. Bovendien biedt de hogeschool 'microcredentials' aan te bieden via de Inholland Academy, oftewel modules waar certificaten mee zijn te behalen.
Pin It
Bekeken: 817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/