Geen verijdelde explosie deze keer, wel een nieuwe aanhouding in de Alkmaarse explosiereeks. De politie heeft maandag een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden omdat wordt vermoed dat hij als tussenpersoon betrokken is bij de aanslagen. Dat zou kunnen betekenen dat hij in opdracht materialen en vervoer organiseerde voor de daders.

De man is bij de politie in beeld gekomen dankzij samenwerking tussen de rechercheteams van de eenheden Midden-Nederland en Noord-Holland. Zijn  betrokkenheid bij meerdere explosies in Utrecht wordt ook onderzocht.

Vanwege de aanslagenreeks is een Team Grootschalige Opsporing opgestart dat onderzoek doet naar de reeks explosies in Alkmaar. Het TGO is een organisatiestructuur van politie en Openbaar Ministerie (OM) dat is ingericht voor de aansturing van meer complexe rechercheonderzoeken met een grote maatschappelijke impact.
Pin It
Bekeken: 1238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/