Langs de Zeeweg in Castricum was zaterdagmiddag een bijzonder tafereel te zien. Een vrijwel nieuwe Toyota Landcruiser van de politie werd, zo leek het, uit het water getrokken door zijn oudere broertje van de brandweer. De oorzaak: een vergeten handrem.

Zowel politie als brandweer waren onderweg naar een waterongeval langs de Zeeweg. Een automobilist was van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terecht gekomen. Toen de agent met zijn Landcruiser aankwam, sprong hij meteen uit de auto om assistentie te verlenen.

Zijn auto rolde daardoor echter dezelfde sloot in als waar ook de andere bestuurder in terecht was gekomen. Zowel de bestuurder als de agent zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Het tafereel trok een hoop bekijks. De politieauto is uiteindelijk door een berger op het droge getrokken.
Pin It
Bekeken: 1635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/