Een kind kijkt gefascineerd naar de langzaam voorbijkomende trein. Als die in de tunnel verdwijnt wordt er een sprintje ingezet naar de uitgang van de tunnel. Daar wordt de trein weer enthousiast begroet. De begeleidende opa doet qua enthousiasme niet onder. Even verderop praten twee liefhebbers over hoe software het beste kan worden ingezet. En iemand anders maakt... bomen.

Treintjes. Het lijkt wel of iedereen er toch iets mee heeft. De hobby kent dan ook vele aspecten. Verzamelen, bouwen, knutselen, problemen oplossen. Al die aspecten kwamen dit weekend weer samen bij de Modelspoordagen in het Willem Blaeu aan de Robonsbosweg. Het is één van die hobbies waarvan de techniek met de tijd is meegegroeid en waar zelfs softwareliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Streekstad Centraal fotograaf Marco Schilpp kon zijn aandacht gelukkig bij zijn camera houden, hij maakte een fotoserie die te zien is op de Facebookpagina van Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 1094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/