Het lijkt er op dat de besturen de messen alvast weer aan het slijpen zijn. Kleine ergernissen worden uitgewisseld en er wordt weer over elkaar gepraat. Alkmaar laat er geen onduidelijkheid over bestaan: Sint-Pancras zou bij Alkmaar gevoegd moeten worden. Ook aan de andere kant is duidelijkheid: dáár gaat de gemeenteraad van Dijk en Waard over.

Maar hoe zit het eigenlijk met de Sint Pancrassers zelf? NH, mediapartner van Streekstad Centraal, ging de straat op en peilde de meningen. Er lijkt een lichte voorkeur voor Alkmaar te zijn. Vooral om dat veel mensen daar hun boodschappen halen en een deel van hun sociale leven doorbrengen. Anderen vinden Alkmaar juist te groot en te massaal en pleiten daarom voor Dijk en Waard.

In 2022 fuseerden Heerhugowaard en Langedijk en werd de nieuwe gemeente Dijk en Waard geboren. vanuit Sint-Pancras was toen meteen het geluid te horen dat er liever werd aangesloten bij Alkmaar. Daar werd een actieve lobby voor opgezet maar tot een daadwerkelijke 'overstap' kwam het niet. Bij de fusie werd echter wel bedongen dat de kwestie na twee jaar opnieuw bekeken zou worden. En dat is nu.
Pin It
Bekeken: 838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/