Een bestuurder is er lopend vandoor gegaan nadat hij woensdagmiddag tegen een lantaarnpaal knalde op de rotonde van de Koelmalaan met de Bestevaerstraat in Alkmaar. De jongeman is later alsnog aangehouden.

Toen de politie de kentekenhouder belde kwam deze naar de plaats van het ongeval. Met hulp van een tolk gaf hij aan gereden te hebben, maar op camerabeelden van het tankstation was te zien dat het verhaal toch anders was. Even later kwam de zoon van de man aanlopen en na veel praten bleek hij de bestuurder geweest te zijn.

Het verlaten van een ongeval wordt gezien als een misdrijf, daarom is de jongeman aangehouden en meegenomen naar het bureau. De Mercedes heeft flinke schade opgelopen. Een berger heeft de auto weggehaald. Ook is de gemeente ingelicht, omdat de lantaarnpaal kapot is.
Pin It
Bekeken: 1738x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/