Heerhugowaard, 07 februari 2014. Na het succes van Hikikomori en Noodzakelijk Kwaad is Anne Jan terug. Energiek, ontwapenend en doeltreffend als vanouds, maar nog nooit zo persoonlijk. Zijn voorstelling Murw is zaterdag 8 februari te zien in het Café Cool in Heerhugowaard. In Murw brengt de toeschouwer de nacht door met Anne Jan die, geplaagd door een hoofd vol grappige herinneringen, vragen en ingrijpende ervaringen, de slaap niet kan vatten. Ervaringen die je maken tot wie je bent. En lastige vragen over onbevangen vrijheid, maar ook beperkende angst en zelfs de dood. Thema's die een onverwachte lichtheid krijgen in de handen van de cabaretier.

Anne Jan laat ook zijn grote muzikale talent weer spreken. Zijn pianocomposities zijn betoverend en zijn teksten sterk. Met zijn scherpe blik weet hij kleine, schijnbaar onbelangrijke dingen groot en absurd te maken. Daarbij neemt de cabaretier geen blad voor de mond, maar blijft hij een gentleman. Zonder dat je het doorhebt, pakt hij je in en verovert je hart.

Anne Jan Toonstra is winnaar van het Cameretten-festival en van zowel de jury- als de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival.

De voorstelling begint zaterdag 8 februari om 20.30 uur en entree is €7,50. Meer informatie en reserveren op de website van Cool Kunst en Cultuur.

Pin It
Bekeken: 1321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/