Alkmaar, 07 februari 2014. De Kennismarkt PWN op 20 februari in het AFAS stadion is een gevarieerde relatiemiddag over bouwen in Noord-Holland boven en onder de grond. De 'markt' moet bezoekers inspireren en de kans geven om met elkaar in gesprek te gaan over de winst van samenwerking op het vlak van aanbesteden en/of op het vlak van water in de gebouwde omgeving, boven & onder de grond in de provincie. De bijeenkomst is gericht op opdrachtgevers en opdrachtnemers werkzaam in waterbeheer, bouw en infrastructuur, maar ook bestuurders, de educatieve sector en andere belanghebbenden.

Centraal staan de raakvlakken tussen PWN en beheerders van de openbare ruimte. Tijdens de Kennismarkt komen de volgende onderwerpen aan bod: drinkwatervoorziening in 2050, de Ecowijk, besparingen op maatschappelijke kosten, blussen zonder brandkranen en openbare drinkwatertappunten voor een schoner milieu.

De Kennismarkt PWN begint om 12:00 uur met een lunch. Om 13:00 uur volgt de opening door dagvoorzitter Loet Rosenthal van PWN. De sprekers zijn Karla Peijs, over het bestuursakkoord 'Water en de effecten daarvan voor de burger', Roel in 't Veld over samenwerking in de (water)keten en de gevolgen voor het aanbestedingstraject en Luk Kohsiek Dijkgraaf van HHNK over innovatief aanbesteden. 

Van 14:00 tot 17:00 uur zijn er workshops te volgen. Met de workshops wordt gepoogd een open dialoog tussen opdrachtgevers en aannemers voor een beter onderling begrip en vertrouwen in de (water)bouw. Onder andere de regelgeving komt aan bod, het onderwijs, de zorg en de senioren arbeidsmarkt. 

Meer informatie -hier-.

Pin It
Bekeken: 1228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/