Alkmaar, 07 februari 2014. Zaterdag 8 maart bij scouting Dirk Duyvel in Alkmaar wordt er een survival/sponsorloop georganiseerd. De leden van scouting gaat langs de deuren om geld op de halen voor het goede doel. De 18-jarige Mirte Klingeler gaat deze zomer zes weken naar Ghana om bij een Kidz Active school in Tamale activiteiten met de kinderen te doen. Ze maken er onder andere leuke spulletjes, ook nuttig voor de school zelf. Het was een droom van Mirte om naar Africa te gaan en die werd vorig jaar bewaarheid, toen de studente Media & Entertainment Management voor het eerst bij de school vrijwilligerswerk ging doen. Toen hebben ze een kopieerapparaat kunnen kopen van de sponsorgelden. Het scheelt vele kilometers lopen om kopieerwerk te doen en er kan ook wat mee verdiend worden.

De kinderen en leiding van Scouting Dirk Duyvel gaan rondjes rennen over een heuse survivalbaan. Er wordt een route uitgezet met allemaal obstakels. De Scouts(11-14), R/s (14-18) en de Stam ( 18+), oftewel de leiding, gaan een heel uur rennen. De Welpen (7-11 jaar) en Bevers ( 4-7) gaan een half uur lang een aparte route rennen.

De dag begint om 10:00 uur en om 10:30 uur wordt er warming-up verzorgd door Freddy Fit van Actief Alkmaar. Om 11:00 uur is het startschot. Om 12:00 uur eindigt de lange loop en daarna nog een lekkere soep voor de deelnemers. Op de dag is er een springkussen en Mirte is er ook bij om informatie te geven over haar proiect. Scouting Nederland heeft een partnership met Ghanese scouting, hiervan komen een aantal Nederlandse vertegenwoordigers.

Pin It
Bekeken: 1448x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/