Uitgeest, 07 februari 2014. Vrijdagochtend rond 10:00 uur vond er opnieuw een eenzijdig ongeval plaats bij de oprit Uitgeest van de A9. In de richting van Akersloot raakte een automobiliste de macht over het stuur kwijt en belandde in de berm. Daarbij ging de auto over de kop. De vrouw is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De pionnen die er staan geven aan dat de zachte berm nog hersteld moet worden van de vorige die de weg afschoten is. Dat was op 26 januari. "Het is schering en inslag op deze oprit," zegt een medewerker Rijkswaterstaat. "Ze rijden gewoon te hard; je kan hier natuurlijk goed gas geven op deze oprit." Sinds medio 2013 geldt er in de flauwe bocht een maximale snelheid om te voorkomen dat mensen van de weg af schieten, maar die wordt regelmatig genegeerd en zeker bij nattigheid levert dat risico op.

 

Pin It
Bekeken: 1065x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/