Alkmaar, 07 februari 2014. Na zijn voorstelling 'Circus Kribbe', waarmee hij in december in een uitverkochte Grote Zaal stond, en zijn bijdrage als hoofdspreker in 'Zin op Zondag', komt Freek de Jonge dit seizoen nóg een keer naar Alkmaar. Donderdag 1 mei brengt hij samen met een vijfkoppige band het theaterprogramma 'Zondermeer'. Het is een speciaal programma dat Freek de Jonge in december in het Compagnietheater in Amsterdam bracht. De schitterende songs van zijn laatste zeer lovend ontvangen CD 'Zonde' vormen de basis. Freek zal worden bijgestaan door een band onder leiding van Reyer Zwart. De Volkskrant schreef toen de voorstelling nog in de kinderschoenen stond: "Zijn verbale aanlopen naar de liedjes maken de avond al tot een feestje"

De theatervoorstelling 'Zondermeer' is te zien op donderdag 1 mei om 20.30 uur. Toegangskaarten à € 19,50 kunnen worden gereserveerd via de website van TAQA Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 4686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/