Heerhugowaard, 11 februari 2014. In de maand april zal Tango Extremo met een bijzonder programma door het land touren, namelijk een eigen versie van één van de grootste klassieke meesterwerken van West-Europa, de Mattheüs Passie. Johann Sebastian Bach schreef de beroemdste muziek bij het verhaal van de laatste dagen van Christus. Rond Pasen 2014 is dit muzikale monument in een bijzondere uitvoering te zien en te horen: een samensmelten van klassieke muziek en Argentijnse tango. Op 9 april komt de show naar Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard.

Theatermaker Jan Rot neemt de rol van Evangelist op zich en zorgt voor een eigenzinnige vertaling van het lijdens- en sterfverhaal. De populaire zangeres Pearl Jozefzoon – bekend van 'The Voice of Holland' en winnares van het televisieprogramma 'Mattheüs Masterclass' – neemt verschillende recitatieven en aria's voor haar rekening. Tango Extremo voegt op haar beurt de Latijns-Amerikaanse dimensie toe aan deze Paasvoorstelling.

Meer informatie op de website van Tango Extremo en de website van Jazz & World Music Agency

Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/