Alkmaar, 11 februari 2014. Zondag 16 februari kan het publiek kostenloos kennismaken met de muziek uit de concertserie Bergen Barok. In het Cultuurcafé en de foyer van Stedelijk Museum vertolken Mike Fentross en Paulina van Laarhoven werken uit de Gouden Eeuw. Fentross is met zijn ensemble La Sfera Armoniosa een van de interessantste vertegenwoordigers van de jongere generatie musici die zich richten op oude muziek.

Op de laatste zondagmiddag van de maanden februari tot en met juni organiseert Mike Fentross met zijn barokensemble La Sfera Armoniosa concerten met muziek uit de Gouden Eeuw. De concerten vinden plaats in de Petrus en Pauluskerk in Bergen en stellen elk een bijzondere solist centraal. Op het eerstvolgende concert op 23 februari staan Vivaldi-cantates geprogrammeerd met als speciale gast de countertenor Maarten Engeltjes. Kijk voor meer informatie over de concertserie Bergen Barok -hier-.

De toegang op 16 februari is gratis, aanvang 15.00 uur. Het concert duurt tot ongeveer 15.30 – 15.45 uur. Het Cultuurcafé is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 1142x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/