Bergen, 11 februari 2014. Het pittoreske Bergen is in trek bij fietsers vanwege de oude dorpskern maar natuurlijk ook vanwege het prachtige duingebied. Fietsbond Bergen houdt 13 februari een discussieavond in de Nieuwe Beuk om de lokale politiek te prikkelen bij het opstellen van het nieuwe fietsbeleidspan. Iedere partij zal een fractielid sturen. 'Veilig, snel en plezierig fietsen in Bergen', daar zal het over gaan. Er zal gesproken worden over fietsroutes en fietspaden, maar ook veiligheid op wegen zonder paden, en over parkeren. Betaald parkeren is bijvoorbeeld een maatregel die het gebruik van de fiets stimuleert.

Een vooraanstaand punt zal zijn het aanleggen van een fietspad tussen Duinzicht en Alkmaar. Deze moet doorsteek bieden tussen Duinzicht en het sportpark aan de Westrand van Alkmaar via de Bergerringsloot en de Krommesloot. Veel leuker voor fietsers dan de rechttoe-rechtaan Hoeverweg, meent de Fietsbond Bergen. Het is meteen een kortere doorsteek voor de kampeerders op de Camping Alkmaar en een rustigere route dan de Eeuwigelaan in Bergen.

De bijeenkomst op 13 februari begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op de website van Fietsbond Bergen.

Pin It
Bekeken: 1016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/