Alkmaar, 11 februari 2014. Victorie Plaza Bowlen & Kegelen en afdeling aangepast sporten Noord-Kennemerland van Sportservice Noord-Holland hebben de handen ineen geslagen. Begin maart organiseren zij twee kennismakingslessen 'maatjesbowlen voor mensen met een beperking.' De mensen met een beperking kunnen samen met een maatje zoals een broer/zus, ouder, vriend(in) of begeleider komen kennismaken met het bowlen op donderdagavond 6 maart en zondagmiddag 9 maart. Ook mensen in een rolstoel kunnen meedoen, maar daar is wel een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar.

Omdat mensen met een beperking op steeds minder plekken kunnen bowlen én omdat er momenteel in Alkmaar nog geen 'G-bowlen' wordt aangeboden, wil Victorie Plaza hier verandering in brengen. Zij hebben de faciliteiten om mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om te komen bowlen, maar hebben geen structurele bowling-groep speciaal voor mensen met een beperking. Naar aanleiding van de kennismakingslessen wordt bij voldoende belangstelling met een structureel uur G-bowlen gestart. Aan het 'maatjesbowlen' zijn geen kosten verbonden. Aanmelden en meer informatie hier.

Pin It
Bekeken: 1022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/