Alkmaar, 12 februari 2014. Om ouders te helpen hun kind zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze voor een mbo-opleiding, organiseert het ROC Horizon College de workshop 'Kiezen, hoe begeleid je dat?'. De workshop vindt plaats op donderdag 20 februari op het Horizon College in Alkmaar. De workshop duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Ouders kunnen uitsluitend samen met hun kind deelnemen.

Ondersteuning van ouders bij de opleidingskeuze van hun zoon of dochter is van groot belang. Hoe dat zo goed mogelijk te doen is te leren in deze workshop. Ouders gaan samen met hun kind praktisch aan de gang met opdrachten. De workshop wordt gegeven door medewerkers van de afdeling Deelnemers Informatie & Advies van het Horizon College. Leerlingen begeleiden bij de studiekeuze is hun dagelijks werk.

Deelname is gratis, maar belangstellenden moeten zich vooraf wel even aanmelden. Omdat er beperkt plaats is wordt geadviseerd dit snel te doen. Meer informatie op de website van het Horizon College.

Pin It
Bekeken: 1443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/