Heerhugowaard, 12 februari 2014. In haar regiokantoor in Heerhugowaard organiseert MEE Noordwest-Holland vanaf dinsdag 18 maart de cursus 'Omgaan met geld' voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten, telkens op dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur. 

Omgaan met geld brengt voor mensen met zonder licht verstandelijke beperking soms al problemen met zich mee, maar zo'n beperking is dat soms nog lastiger. Het is niet altijd eenvoudig het overzicht te houden met alle rekeningen, voorzieningen en verplichtingen. Deze cursus is gericht op het voorkomen van financiële problemen. In de cursus Omgaan met geld wordt onder andere behandeld: post en rekeningen, vaste lasten, budgetteren, kasboek, kwijtscheldingen, tegemoetkomingen, bankzaken en misleidingen. Cursisten krijgen huiswerk mee om thuis te oefenen en ook een cursusmap, zodat alles wat geleerd is op een later tijdstip bekeken kan worden.

De kosten zijn €10 voor de gehele cursus. Het adres van dit Regiokantoor is Stationsplein 49 E in Heerhugowaard. Aanmelden kan bij MEE Noordwest-Holland. Meer informatie op de website van MEE.

Pin It
Bekeken: 1296x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/