Heerhugowaard, 12 februari 2014. Van 20 januari tot en met 31 januari kregen de inwoners van Heerhugowaard de mogelijkheid onderwerpen aan te dragen voor het verkiezingsdebat op 13 maart in Cool Kunst en Cultuur. Inwoners kregen via het formulier 50 onderwerpen aangedragen, om uit te kiezen wat zij belangrijk vinden. De griffier Liesbeth Schreiner en burgemeester Han ter Heegde hebben hieruit een onderwerp geselecteerd.

Uit de vele reacties is gebleken dat Heerhugowaarders verschillende vragen hebben over de aanwezige voorzieningen in Heerhugowaard, zoals: Middenwaard, infrastructuur en bereikbaarheid, musea en uitgaansgelegenheden voor jongeren. Om deze onderwerpen een podium te geven, worden ze gebundeld in het thema Voorzieningen. De door de gemeente al vastgestelde onderwerpen van het debat zijn Veiligheid en Zorg & Welzijn in Heerhugowaard.

Alle reacties zijn te zien in het online reactieoverzicht. Dit is te vinden op de website van de gemeente Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 1123x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/