Alkmaar, 12 februari 2014. Op 22 en 24 februari organiseren De Wering en Alkmaar Sport N.V. fittesten voor inwoners van Alkmaar in de leeftijd van 55-65 jaar. Dit in het kader van het Alkmaar Actief project GALM. Inwoners van de Alkmaarse wijken Zuid, Centrum en West die meer willen bewegen, nieuwsgierig zijn naar hun algehele conditie en graag willen weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van bewegen in Alkmaar kunnen zich aanmelden voor de tests die plaatsvinden in Sportcomplex Oosterhout.

Vanaf binnenkomst worden deelnemers begeleid. Een doktersassistente zal vervolgens na testen van het cholesterolhalte, de bloeddruk en urine adviseren of het raadzaam is om te gaan sporten. Tijdens de fittesten zullen er verschillende oefeningen worden gedaan (vetmeting, lenigheidstest, beenkrachttest etc.) om te kijken hoe het met de fysieke gesteldheid is. Ook wordt een gesprek met een beweegadviseuse gehouden en vrijblijvende is deelname aan de GALM workshops mogelijk. 

Voor de fittesten moet men er wel snel bij zijn, want er zijn alleen nog plekken vrij op maandagmiddag 24 februari. De kosten voor deelname zijn € 5,-. Opgeven kan middels een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/