Alkmaar, 12 februari 2014. Kinderen zijn nieuwsgierig en willen van alles uitproberen. Veelal gebeurt er niets, maar soms ook wel. Een kleuter op basisschool De Cocon stak dinsdagmiddag zijn vingertje in een gaatje van een kast, maar kreeg hem er daarna niet meer uit los. De leerkracht schoot te hulp, maar samen lukte het ook niet. Uiteindelijk moesten hulpdiensten ingeschakeld worden. Maar ook de ambulancebroeders en politieagenten stonden machteloos en zo kwam de brandweer er ongeveer een half uur later bij.

Het slachtoffertje was danig van streek, en ook de aanwezigheid van ambulancepersoneel, politie en brandweer zorgde voor nogal wat ophef bij de andere kinderen en de ouders die hen kwamen ophalen. Uiteindelijk kostte het de brandweer nog eens krap veertig minuten om het jongetje uit zijn benarde positie te bevrijden. Het viel allemaal mee met de vinger, maar hij zal zich wel twee keer bedenken voor hij met zijn vingers op onderzoek uitgaat.

 

Pin It
Bekeken: 1562x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/