Bergen, 12 februari 2014. Vroege vogels kunnen vanaf nu kaarten met korting kopen voor het Woodlands Festival op 31 mei. Het festival staat bekend om zijn culturele veelzijdigheid. Er is veel te zien, te horen en ook te proeven: live muziek, theater, dans, kunst mode en ook biologische hapjes. Ook dit jaar is er de 'Woodlands Band & DJ contest'. Bands and DJ's die graag het podium willen betreden kunnen deelnemen aan de contest bij het Alkmaarse Podium Victorie, die wordt gehouden op 28 maart en 18 april. De finale is op 14 mei. Voor inschrijving dienen zij een demo en een biografie te sturen naar de organisatie van het Woodlandsfestival.

Er is ook iets nieuws. Niet alleen bands en DJ's krijgen nu de kans, maar ook singer/songwriters. Zij kunnen zich aanmelden voor de contest bij Podium Taverne in Bergen. Aanmelden voor de contests moet  vóór 7 maart.

Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen van 11:00 tot 23:00 uur. Het festival is bereikbaar met de fiets, auto of met de Woodlands pendelbus vanaf Alkmaar CS. Er gaan ook weer pendelbussen terug. Meer informatie op de website van het Woodlands Fesival.

Pin It
Bekeken: 1371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/