Alkmaar, 13 februari 2014. Woensdagavond speelde Alvoco in eigen huis tegen naaste concurrent Ardea uit Heerhugowaard. Willen de Alkmaarders een kans houden op play-off/degradatie wedstrijden, dan zal het de tiende positie moeten verdedigen. Het verloor echter 0-4. In aanloop naar de wedstrijd kende Alvoco wat personele problemen, waardoor Bosch en Witte overgeheveld werden van heren 2. Het begin van de set was gelijk opgaand. Alvoco kon Ardea goed onder druk zetten en zelfs een lichte voorsprong opbouwen door een paar mooie aanvallen van Linschoten. Daarna herpakt de ploeg uit Heerhugowaard zich en komt stapje voor stapje dichterbij. Er worden nog een paar fraaie punten gescoord aan Alkmaarse kant, maar Ardea is net even een stapje sneller en weet de set te winnen met 20 – 25.  De tweede set verloopt aan Alkmaarse kant moeizaam. Het slot van de set wordt nog spannend, maar Ardea wint ook deze set, nu met 23 – 25.

Alvoco begint goed aan de derde set door uitgekiende opslagen van de spelverdeler. Het is Ardea dan weer die het heft in handen neemt en een einde aan de illusies van de Alkmaarse formatie maakt. Alvoco begaat veel slordigheden en kan soms het tempo van de Heerhugowaarders niet bijbenen. Aan het eind van de set leeft de thuisclub nog even op en komt dichter bij, maar het gat is echter al te groot om de set te winnen: 19 – 25. In de vierde set lijkt er eventjes helemaal niets meer te lukken bij Alvoco en pas op 0-7 wordt het eerste punt gemaakt door Tuijnman. In een spannend slot komt de ploeg uit Alkmaar nog wel in de buurt, maar opnieuw trekt Ardea aan het langste eind: 23-25. Alvoco verliest hiermee de kleine voorsprong die het had op Ardea en zal in de laatste vier wedstrijden alles uit de kast moeten halen om weer boven de degradatie streep uit te komen.

Pin It
Bekeken: 1123x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/