Alkmaar, 13 februari 2014. De Albert Heijn in Winkelcentrum De Hoef is tijdelijk gesloten voor herinrichting en uitbreiding. Woensdag 19 februari 10.00 uur gaat het nu bijna twee keer zo grote filiaal weer open. Vooral de versafdeling is flink groter. Bij de verbouwing is ook rekening gehouden met het milieu. Het is de eerste AH volledig voorzien van Led-verlichting, en daarnaast zijn er nog een aantal veranderingen. Tot en met zondag 23 februari organiseert het filiaal proeverijen en diverse activiteiten om de heropening te vieren.

De heropening viert de Albert Heijn samen met de buurt. Inwoners van De Hoef en omgeving kunnen gratis boodschappen winnen. Woensdag 19 februari verstopt de winkel 's ochtends vroeg speciale blauwe winkelmandjes in de buurt. Wie zo'n mandje vindt, mag het in de winkel komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. "We hebben leerlingen van de Nicolaas Beetsschool uitgenodigd om op de openingsdag mee te doen met een ballonnenwedstrijd. Er komen er zeker zo'n 150", vertelt  supermarktmanager Kees Cats. "Ook organiseren we het volgende bingofestival voor de bewoners van De Vleugels, uiteraard met leuke prijzen."

Albert Heijn wil in zijn geheel een bijdrage leveren aan het verminderen van CO2-uitstoot, dus ook in de winkels. Naast de Leds met slim regelsysteem, en de koelingen is er ook een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. "Gas gebruiken we niet meer en dat levert een forse energiebesparing op. De leverancier heeft een lichtplan ontworpen waarin elke armatuur speciaal volgens de wensen is geprogrammeerd. Hiermee kan zo'n 40% energie worden bespaard," aldus Cats.

Pin It
Bekeken: 1364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/