Alkmaar, 14 februari 2014. In oktober opende, na een ingrijpende verbouwing, Theater De Vest haar deuren opnieuw. Gedurende de gehele verbouwingsperiode was het Alkmaarse schoonmaakbedrijf Victoria een belangrijke partner van het theater. Tussen de sloop- en opbouwwerkzaamheden door zorgde het Victoria ervoor dat het gebouw toegankelijk bleef en na de uiteindelijke oplevering van het gebouw maakten zij met man en macht het gebouw van onder tot boven schoon. 

Schoonmaakbedrijf Victoria is zakelijk partner van TAQA Theater De Vest en was voorheen ook sponsor. Het heeft er opnieuw voor gekozen het theater financieel te steunen. Voor vijf jaar zal de entree van het theater weer Victoria Foyer heten. Directeur van De Vest, Peter Blaauboer: "Wij zijn heel blij met deze steun. Het is mooi te zien dat in een tijd waarin ondernemingen alles op alles moeten zetten, een organisatie als Victoria ook kiest voor cultuur."

Victoria startte op 2 maart 1961 als glazenwassersbedrijf. Maar al snel groeide de onderneming uit tot een schoonmaakbedrijf met zo'n zestig vaste medewerkers. Anno nu is Victoria een multifunctionele dienstverlener met een zeer sterke positie in het gebied tussen Texel en Amsterdam.

Pin It
Bekeken: 1189x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/