Alkmaar, 18 februari 2014. Zaterdag nam DAW het op in en tegen ZV Haerlem. De Alkmaarders hadden slechts een wisselspeelster, tegenover zes bij Haerlem, en dus was er niet veel te kiezen voor de coach. Daarnaast verving Van 't Hoff de vaste keepster, deze rol vervulde zij echter met verve.

Met de goede moed ging DAW te water, maar keek na het eerste kwart tegen een 2-1 achterstand aan. De wedstrijd werd een ware conditieslag en na het tweede kwart was de achterstand voor de Alkmaarders nog steeds miniem met 4-3, door drie doelpunten van Nooij. De ploeg uit Alkmaar ging in het derde kwart door met het hoge tempo en pakte de leiding met een 4-6 tussenstand. In de laatste periode lieten de Alkmaarse dames de tegenstander tot tweemaal toe een aansluitingstreffer scoren, maar wisten dat telkens op tijd te corrigeren. De wedstrijd werd door DAW uiteindelijk koelbloedig uitgespeeld en gewonnen met 7-9.