Heerhugowaard, 18 februari 2014. Woensdag starten de werkzaamheden voor het bouwrijp maken in het gebied Westpoort. Dit is nodig voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis van Medisch Centrum Alkmaar (MCA): het Regionaal Topklinisch Interventie Centrum (RTIC). De werkzaamheden, die tot eind juni duren, bestaan uit saneringen, het verbreden en graven van sloten, het dempen van greppels, het aanbrengen van voorbelasting op gedempte greppels, het aanbrengen van duikers en het egaliseren van het terrein. Voordat het RTIC gereed is, zal ook de omliggende infrastructuur worden verbeterd. Dit om het verkeer goed te kunnen afwikkelen.

Om de aanwezige fauna, zoals de modderkruiper en bittervoorn, niet te storen, moeten het voorbereidende werk in het voorjaar worden uitgevoerd. De voorbelasting zal in een later stadium verwijderd worden, voorafgaand aan de grondoverdracht aan het ziekenhuis. Het werk wordt uitgevoerd door Van de Bult Grond-, Weg- en Waterbouw uit Heerhugowaard.

Harry Luik, voorzitter raad van bestuur MCA Gemini Groep: "MCA bevindt zich momenteel in de fase van het verkrijgen van de aanvragen van de financiering van de bouwplannen en de procedures ruimtelijke ordening. Vooruitlopend op de financieringsaanvraag wordt het bouwrijp maken gestart. Dat ligt in de lijn van de nieuwbouwplannen MCA. In de eerste helft van 2014 wordt de volgende stap gezet. Dit is het definitief vaststellen van de businesscase en de financieringsaanvraag,"

Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/