Alkmaar, 18 februari 2014. Na het succes van Zwart Op Wit (2013) komt theatergroep Unieke Zaken dit voorjaar met een nieuwe productie: Beter Te Laat Dan Te Nooit, over een stokoud echtpaar dat eindelijk eens op reis gaat. Samen omarmen ze het Grote Avontuur: een hallucinerende roadtrip door de slaapkamer en hun eigen fantasie. In regie van Martin Hofstra wordt het een beeldende en muzikale voorstelling vol humor.

In Beter Te Laat Dan Te Nooit gaan de spelers op zoek naar de grenzen van hun fantasie, de mogelijkheden van dromen de spanning van hun verbeelding. Het bed is een zwart gat, de slaapkamer opeens een hotel en de reis er naartoe het Grote Avontuur. Beter Te Laat Dan Te Nooit is een speurtocht vol onverwachtse gebeurtenissen.

Hofstra regisseerde al eerder voor Unieke Zaken: De Wonderbaarlijke Geschiedenis van Betje Bloem (2008) werd omschreven als een geoliede slapstickcarrousel en een groot feest. In datzelfde jaar maakte hij samen met Unieke Zaken ook Gijsbrecht, een weergaloze voorstelling vol avonturen en heldendaden. Beter Te Laat Dan Te Nooit is wederom zo'n aanstekelijk spektakel die de samenwerking tussen beide inmiddels typeert.

Voor de gelegenheid zijn Ted van Leeuwen (o.a. 5e Kwartier/Orchestre Partout) en Tommie Freke (o.a. Dogtroep, De Veenfabriek, Theater Artemis) bij het gezelschap betrokken. Zij voorzien de voorstelling op het podium met een keur aan instrumenten van live muziek, maar stappen evenzo eenvoudig uit hun rol van muzikant om te transformeren in één van de geheimzinnige personages die de voorstelling rijk is.

Op 1 maart toont Unieke Zaken de voorpremière bij thuishonk Fabrique Unique en de dag erna in het TAQA Theater de Vest in Alkmaar de officiële première. De rest van de maand trekt het gezelschap het land door.Pin It
Bekeken: 1221x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/