Alkmaar, 19 februari 2014. Bar Vincent in de wijk Hoefplan ligt onder vuur van een aantal buurtbewoners. Actiegroep Leefbaar Hoefplan plaatste maandag op Dichtbij.nl een artikel waarin te lezen is dat men de overlast die er al enige jaren veroorzaakt wordt nu echt zat is. Het gaat daarbij om geluidsoverlast, maar er zou ook gedeald worden in drugs en soms geweld plaatsvinden. Doet men beklag dan komen er bedreigingen terug. Oorspronkelijk zou de bar er illegaal gevestigd zijn en dat zou ook de verklaring zijn waarvoor er onvoldoende geluidsisolatie is. Ook de verhuurder is al meerdere keren aangesproken zijn op de geluidsoverlast.

De gemeente heeft de actiegroep laten weten dat zij de meldingen van overlast ontvangen heeft en er ook naar gehandeld heeft. Controleurs hebben onopvallend gekeken, maar konden niets waarnemen dat niet door de beugel kon.

Inmiddels heeft Jaap van der Meulen, neef van de uitbater Vincent Kollof via Dichtbij.nl gereageerd op de aantijgingen. Rechtstreeks beklag schijnt telkens van één vrouw te komen en die klaagde ook al tegen de vorige eigenaar.  De geluidsoverlast, vechtpartijen en ook het dealen in drugs wordt ontkend. Alles voldoet aan de eisen en dat valt ook op te maken uit een geluidsrapport. De snackbar, die voorheen ook in een deel zat waar nu de Aldi zit heeft volgens Van der Meulen al een horecavergunning zijn sinds 1972. De neef verwijst ook naar het feit dat ambtenaren niets bijzonders hebben kunnen constateren.

Omdat voor de uitbater ook de maat vol is, doet hij deze week nog aangifte van laster of smaad.

Pin It
Bekeken: 1406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/