Alkmaar, 20 februari 2014. Veel mensen worden getroffen door werkeloosheid en ondanks dat het einde van de crisis in zicht lijkt, stijgt voorlopig het aantal WW-uitkeringen nog altijd, zo blijkt uit de getallen van het UWV. Omdat het zo'n groot probleem is, heeft de Protestantse Gemeente Alkmaar een gespreksgroep opgezet in de Blije Mare, zodat werkelozen ervaringen met elkaar kunnen delen. Als individu is het soms prettig om buiten de eigen omgeving andere lotgenoten te ontmoeten, te horen en ervaringen (wellicht tips en trucs) uit te wisselen. 

De gespreksgroep staat voor elke geïnteresseerde Alkmaarder die ongewild zonder baan zit open en de eerste bijeenkomst is op woensdag 12 maart. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen de groepen worden samengesteld. De Protestantse Gemeente Alkmaar heeft puur een faciliterende functie.

20140220 gespreksgroep protestants

Pin It
Bekeken: 1498x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/