Alkmaar, 20 februari 2014. Zondag 16 maart treedt de Mastreechter Staar op in de Grote Kerk. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de restauratie van het orgel van de Alkmaarse St. Laurentiuskerk. De Mastreechter Staar, opgericht in 1883, is een van de oudste mannenkoren in Nederland. De koninklijke zangvereniging treedt regelmatig op bij concerten van André Rieu. De eerste keer was tijdens het zomerconcert op het Vrijthof in Maastricht. Daarna volgden er uitvoeringen in onder meer de Amsterdam Arena, het Gelredome in Arnhem en de Lanxess-Arena in Keulen. Regelmatig treedt de Staar met een zeer divers repertoire op in tv-specials waarvan de uitgebrachte dvd's wereldwijd in grote aantallen worden verkocht.

De organisatie van het concert is in handen van rotaryclub Alkmaar-Bergen. De opbrengst van dit concert maakt het mede mogelijk dat het oude Pels orgel van de St. Laurentiuskerk weer in authentieke staat kan worden gebracht. Het concert in de Grote Kerk begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 25,-. De Grote Kerk is vanaf 13.15 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Theater de Vest en VVV Alkmaar of te bestellen via de website van Hart van Noord-Nederland.

Pin It
Bekeken: 1314x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/