Alkmaar, 20 februari 2014. Het succes van 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus' van Huub Stapel is ongekend. De voorstelling was de afgelopen vier seizoen al zes keer in TAQA Theater De Vest te zien en elke editie was binnen een mum van tijd uitverkocht. Voor iedereen die de voorstelling heeft gemist ; de voorstelling is op donderdag 22 mei nog een keer in De Vest te zien. Dé kans om er alsnog, of nogmaals, bij te zijn.

Voor de one-manshow, gebaseerd op de bestseller van John Gray, zijn sinds de start op 5 november 2009 meer dan 250.000 kaarten verkocht. Zowel mannelijke als vrouwelijke bezoekers ervaren een avond met Huub Stapel als 'een feest van herkenning' dat, mooi meegenomen, ook nog eens leidt tot méér begrip voor elkaar. Sommige bezoekers melden zelfs dat de liefdesshow hun relatie heeft gered. Want ook al komen mannen van Mars en vrouwen van Venus, met wat meer humor en relativeringsvermogen kunnen ze op de planeet Aarde prima met elkaar uit de voeten.

'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus' is te zien op donderdag 22 mei om 20.15 uur. Toegangskaarten à € 28,50 kunnen worden gereserveerd via de kassa van De Vest, telefonisch of via de website.

Pin It
Bekeken: 1522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/