Heerhugowaard, 20 februari 2014. Zondag 23 februari is het één groot feest in Cool voor kinderen van zes jaar en ouder en hun (groot)ouders. Dan speelt VET Kindercabaret de voorstelling Moddervet. Voorafgaand aan de voorstelling is er een workshop cabaret voor de kids en na afloop kan er onbeperkt poffertjes worden gegeten in Café Cool.

VET kindercabaret is net als het cabaret waar ouders altijd zo om moeten lachen, maar dan met sketches en liedjes voor het hele gezin. De voorstelling Moddervet is een supersnelle show met vette acts, swingende liedjes, rare typetjes en maffe spelletjes. Dit keer zie je in VET idiote ouders, spelletjes met eigenaardige spelregels, vieze praatjes en gekke Belgische tv-programma's. VET Kindercabaret is leuk, speels, stoer, van nu en niet te netjes. Het is vetterder dan vet.

Tijdens de workshop, gegeven door de leden van VET Kindercabaret, leren de kinderen hoe ze hun eigen cabaretprogramma maken. Van idee naar act, zodat ze straks op school, thuis of op kamp weten hoe snel een vette act te verzinnen en te spelen, om iets te vertellen of misschien hun moeder, leraar of vriendjes na te apen. VET Kindercabaret geeft 'tips en trucs' hoe kinderen, en natuurlijk ook ouderen, tot een grappige rake act komen.

Rondom alle jeugdvoorstellingen bij Cool kunnen kinderen, ouders én grootouders onbeperkt poffertjes eten met een glaasje ranja voor slechts €4,75 per persoon. Reserveren kan tot drie dagen voor de voorstelling via de website van Cool of de servicebalie bij het bestellen van de kaarten. De workshop vangt aan om 13.30 uur. Om 15.00 uur begint de voorstelling.

Pin It
Bekeken: 1263x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/