Alkmaar, 21 februari 2014. Kring-apotheek De Hoef gaat verhuizen en krijgt tegelijkertijd een nieuwe naam: Alphega apotheek. De nieuwe apotheek krijgt een frisse en moderne uitstraling en wordt gevestigd aan de Van Ostadelaan 297 in Alkmaar. De apotheek in De Hoef is één van de zelfstandige Kring-apotheken in Nederland, die de overstap naar Alphega maakt. Het is de bedoeling, dat alle aangesloten zelfstandige Kring-apotheken als Alphega apotheek verder gaan.

Alphega apotheek is met meer dan 4.700 apotheken actief in zes Europese landen. Om klanten de beste gezondheidszorg te kunnen blijven bieden, heeft Kring-apotheek zich aangesloten bij dit internationale apothekersnetwerk. Zo profiteren consumenten van de voordelen van een internationaal merk, zoals een breder assortiment zelfzorgproducten en nieuwe zorgdiensten. Daarnaast biedt de apotheek zoals voorheen professioneel, persoonlijk advies en informatie over al hun gezondheidsvragen en receptgeneesmiddelen.

De verhuizing van Kring-apotheek De Hoef en de overstap naar Alphega apotheek vallen perfect samen. Op de nieuwe locatie in Alphega apotheek De Hoef komen speciale balies met meer privacy voor het bespreken van medicatie. De apotheek krijgt tevens twee spreekkamers en een aparte afhaalbalie voor klanten, die gebruik maken van herhaal- en Medirolservice. Voor klanten, die zelfzorgproducten of cosmetica willen kopen, komt er een aparte kassa om de wachttijden te verkorten. Later in het jaar komt er een speciale afhaalautomaat, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Zaterdag 1 maart is de apotheek gesloten, omdat er dan voorbereidingen getroffen worden voor de verhuizing en donderdag 6 maart om 18.00 uur sluit Kring-apotheek De Hoef voorgoed haar deuren aan de van Ostadelaan 248. Maandag 10 maart opent de apotheek op de nieuwe locatie. Wat betreft openingstijden verandert er niets.

Op vrijdag 8 maart kunnen klanten terecht bij: Kring-apotheken Kruisinga (Ritsevoort 43-45), De Bever (Van Everdingenstraat 60) of Eenhoorn (Geert Groteplein 29).

 

Pin It
Bekeken: 1808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/