Alkmaar, 21 februari 2014. Vorige week startte cultuurmakelaar Karin Geelink als aanjager van het cultuurconvenant dat in het najaar van 2013 gesloten is tussen de gemeenten Alkmaar, Bergen, Heiloo, Schermer en TAQA. De drie grootste instellingen in de regio, Theater De Vest, het Stedelijk Museum en Kranenburgh zijn de voortrekkers. Het doel is om met elkaare een gunstig vestigingsklimaat in de regio te creëren, onder andere door ontplooiing van een aantal regionale culturele initiatieven, waarin de vier gemeenten een belangrijke rol spelen. De regio kent veel cultureel aanbod, diverse natuur- en toeristische attracties. De ambitie is om in de komende jaren een infrastructuur te bouwen waardoor er meer verbinding ontstaat tussen de betrokken gemeenten.

Karin Geelink gaat als 'cultuurmakelaar' aan de slag om het cultuurconvenant in beweging te zetten. Zij gaat een regio marketingadvies en een cultuurplatform ontwikkelen, adviseren, ontwikkelen en/of ondersteunen van diverse projecten uit het convenant waaronder diverse cultuurroutes door de regio.

Pin It
Bekeken: 1552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/