Alkmaar, 21 februari 2014. Zondag 23 februari van 14:00 tot 20:00 uur organiseren Jeri Pannevis en Daan Zorgman 'Rollen voor het KWF' in Life072. Jeri gaat 5 juni met haar moeder en vier anderen aan de Alpe d'Huzes meedoen, het wielerevenement waarbij de Franse Alpe d'Huez een aantal malen achter elkaar beklommen wordt om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit naar aanleiding van het aan kanker overlijden van de vriend van Jeri's moeder. Iedereen is welkom bij  Rollen voor het KWF met een skateboard, longboard, BMX... als het maar rolt.  De entree is een donatie van minimaal 5 euro. Al het geld wat verdiend wordt met deze actie gaat naar het KWF. Uiteraard zijn er ook niet-rollers een kijkje te nemen en een donatie doen.

Tijdens Rollen voor het KWF gebeurt er van alles. Er zijn skateboard- en longboard clinics, wedstrijden voor skateboarders en longboarders, een loterij met leuke prijzen en er zijn vijf dj's met verschillende muziekstijlen. Er zijn hapjes en dranken, live graffiti artist Oustem One laat zijn kunsten zien en er kan natuurlijk vrij geskate worden. Voor de gevorderde skaters heeft Rollin een aantal ramps en rails beschikbaar gesteld.

Er zijn zes sponsors die het evenement mogelijk maken. Inconcrete Boardstore regelt de test/leenboards en de prijs voor de longboardcontest, Rollin levert de ramps & rails en de prijzen voor de skateboardcontest, RUIG drukte de posters, d'OPK zet de geluidsinstallatie neer, Stitch 'n ride stelt een zelfgemaakte muts beschikbaar, Patrick van Graafeiland een custom painted skatedeck en natuurlijk is er nog Life072, die voor de locatie zorgt.

Meer informatie op Facebook.

rollen voor het kwf flyer

Pin It
Bekeken: 2557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/