Alkmaar, 23 februari 2014. Kolping Boys kreeg zondagmiddag Kadoelen op bezoek. De Alkmaarse dames hadden de uitwedstrijd moeizaam gewonnen, maar dat ging zondag anders: de Oudorpers wonnen eenvoudig met 9-1. Door goede wedstrijden tegen Westlandia en Eldenia, zijn de Alkmaarders nog volop in de race voor de derde plaats. Al na drie minuten kon Kunst eenvoudig de 1-0 op het scorebord zetten na een knullige fout van de Kadoelen keepster. Ook na de openingstreffer was het eenrichtingsverkeer en konden de gasten alleen maar verdedigen. Nadat een hoop kansen waren verkwanseld, scoorde Woldhuis in de 35e minuut de 2-0 ruststand.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Binnen 10 minuten liep Kolping Boys uit naar 4-0 door doelpunten van Potter en Van Ee. Het verzet bij Kadoelen was gebroken en de Alkmaarse ploeg liep uit naar een forse 9-0, verzorgd door Van Ee (2x), Kunst en Woldhuis. Smetje op de wedstrijd was dat Vogel geblesseerd uitviel en Kolping verder moest met 10 speelsters, omdat alle wissel al waren gebruikt. De Alkmaarders gingen toch opzoek naar de 10-0, maar door het aanvallende spel liet het een steekje vallen en kon Kadoelen toch nog de eer redden door eenmaal te scoren: 9-1.