Alkmaar, 24 februari 2014. De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot straatroof afgelopen vrijdag. Rond 14.15 uur is een 13-jarige Alkmaarder bijna beroofd. Hij fietste met een vriendje over de spoorbrug in de richting van de Noorderkade toen een onbekende voetganger de tas van het slachtoffer probeerde te pakken. Het tweetal fietste snel door, waardoor de man los moest laten. Getuigen van deze poging tot straatroof worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Het signalement van de man: donkere huidskleur, stoppelbaardje, kort zwart haar met een kuifje, normaal postuur, 27-37 jaar, circa 1.70 meter lang, lichte spijkerbroek, geel/gouden korte jas met vierkante stiksels en zonder capuchon met een gebreide kraag, donkere schoenen.

Pin It
Bekeken: 1213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/