Alkmaar, 24 februari 2014. Vrijdag vond er een nieuwe verbinding plaats in De TelefoonCentrale, het oud-industriële pand aan het eind van de Koelmalaan. Die dag vondt de Open Dag van Kunstbende plaats. Ruim 30 jongeren kwamen vanuit de provincie om het evenement Kunstbende Noord-Holland vorm te geven. Voor de gelegenheid was Het Magazijn omgetoverd tot een heuse muziekzaal.

Bij binnenkomst startten de coachingsgesprekken met de jongeren. Centraal stond de voorbereiding op Kunstbende op 16 maart. Ideeën werden aangescherpt tot realistische plannen. De expositie werd voorbereid en de dansvloer en het podium werden opgemeten en de aankondigingteksten van de presentator werden alvast geschreven.

Na een rondleiding door De TelefoonCentrale draaide ondermeer Dj Axiro uit Heiloo zijn verrassende set, legde singer-songwriter Jeanne Rouwendaal de zaal het zwijgen op en liet de lokale band The Refs een sprankelende rockset horen.

Op 16 maart 2014 staat De TelefoonCentrale de hele dag in het teken van Kunstbende. Verspreid door het pand zijn ruim 100 acts te bewonderen, allemaal jong creatief talent uit Noord-Holland. Publiek is van harte uitgenodigd. Aan het eind van de dag zal bekend gemaakt worden wie Noord-Holland vertegenwoordigt op de nationale finale van Kunstbende op 3 mei in De Melkweg.

 
Pin It
Bekeken: 1408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/